turer og aktiviteter

Skreddersy din egen tur bygd opp rundt de spennende aktivitetene vi tilbyr, eller bli med på en av våre ferdige turer. Aktivitetene varer fra noen få timer til flere dager med utgangspunkt i Lucca, Alba, Lago d’Iseo, Roma og Verona.

Mat og vin

2italia tilbyr mat- og vinturer i Lucca, Alba, Iseo, Roma og Verona med spennende aktiviteter for små og store grupper.  Matkurs, restaurantbesøk, vinsmaking og konserter er noen av aktivitetene som kan inngå i programmet.

Sykkeltur

2italia tilbyr sykkelturer i Lucca, Alba og Iseo med alt fra halvdagsturer på bysykkel til ukesprogrammer med eller uten guide. I tillegg til sykkelaktivitetene tilbyr vi selvsagt mange gode mat og vinopplevelser.

Fottur (kommer jan. 2017)

NYTT! 2italia utvider fottur tilbudet i Lucca og Iseo. Fra Lucca tilbyr vi alt fra korte halvdagsturerog Cingue Terre vandringer til lengre heldagsturer langs pilgrimsveien, Via Francigena. I Iseo tilbyr vi også mer krevende opplevelsesturer i alpene.  Sammen med vandreturene tilbyr vi mange gode mat og vinopplevelser.

Musikk

Lucca er en musikkby og vi tilbyr konserttur med Andrea Bocelli, Puccinfestival, kirkekonserter og rock/pop konserter under Lucca Summer Festival. NYTT fra 2016 – 2italia arrangerer intimkonserter i Lucca med norske artister. Bli ellers med 2italia på en opplevelsestur med konsert, mat og vin til Verona og se Aida, eller en annen spennende oppsetning, i det romerske amfiteateret der.

Kunst og kultur (kommer jan. 2017)

Med utgangspunkt i Lucca og Roma kan du oppleve noe av det største Italia har av spennende gallerier og museer. Uffizi, Vasari korridoren, Akademia med David-statuen og det sixtinske kapellet er noen av severdighetene 2Italia kan tilby. Kulturopplevelser kombineres gjerne med aktiviteter som mat og vin eller musikk.

Bryllup og jubileer

I Lucca tilbyr vi bryllupsarrangement fra A til Å. Vi ordner papirarbeid, all planlegging og selve festen. Vi hjelper gjerne til med frieriet også! Lucca er også et glimrende sted å feire jubileer – fra bryllupsdager til runde år. Både når det gjelder bryllup og jubileer kan vi lage dette som en opplevelses helg for gjestene -med fest, aktiviteter, mat og vin.

Events

Vi i 2Italia liker å tilrettelegge turer for bedrifter, enten det er sammen med medarbeidere eller kunder. Turen kan legges til Lucca, Alba, Verona eller Lago d’Iseo der faginnhold kan kombineres med skreddersydde aktiviteter og god mat og vin. Et perfekt bakgrunn for teambuilding og hyggelig samvær.

Nyheter

Spennende nyheter har vi alltid i 2italia. I løpet av 2016 har vi lansert en del nye aktiviteter som vinssmakinglunsj hos Pasquale, fottur langs pilgrimsveien Francigena og turer til Verona for å oppleve Aida. I tillegg hadde vi stor lykke med den første av en rekke intimkonserter med norske artister her i Lucca.  Jan Eggum hadde en fantastisk og stemningsfull vingårdskonsert i oktober.

Språkkurs (Kommer januar 2017)

Lucca et et perfekt sted å lære seg italiensk fordi standard italiensk er basert på toscansk. Vi har et samarbeid med en anerkjent språkskole og kan tilby kurs fra en uke og oppover. Dette er en fantastisk måte å lære språket på for den som drømmer om å snakke italiensk. Forlat den kalde vinteren og lær italiensk i Lucca.

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com